Krisje

KRISJE MEUKENS

+32 485 35 49 92
Krisje@lamadrugada.be

Ik ben Krisje en had als kind al heel veel voeling met kleine kinderen, om ze te dragen en te verzorgen. Na een opleiding kinderverzorging en verpleegkunde, studeerde ik uiteindelijk in ’97 af als vroedvrouw, mijn grote droom! Van 1998 tot 2016 werkte ik in het Sint-Vincentiusziekenhuis, zowel op verloskamer als op de kraamafdeling. In 2009 startte ik deeltijds als zelfstandige bij La Madrugada en sinds 2016 kon ik hier mijn hoofdberoep van maken.

Gevoelsmatig is er voor mij niets mooier dan heel dicht bij de natuur te mogen staan tijdens een arbeid en/of bevalling. Zeker als dat in je eigen rustige omgeving is, of op een plek waar jullie je goed voelen .

Om deel te mogen uitmaken van één van de bijzonderste gebeurtenissen in iemands leven geeft me zo veel kracht en energie, dat het echt een deel van mezelf en mijn leven is geworden.

Ik heb zelf twee kinderen (Klaas °2001 en Toon °2005): mijn rijkste ervaring.
Wij leven in een nieuw samengesteld gezin met mijn partner en haar twee kinderen.

De samenwerking met mijn collega’s van La Madrugada is fantastisch, dus ik hoop dat we met onze praktijk nog vele kindjes mee op de wereld mogen helpen brengen!